Σύστημα Διαχείρισης ιστοσελίδων

Το γραφείο μας


Το γραφείο μας εξυπηρετεί διαδικτυακές εργασίες από το 2003. Με πολύχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία στην προβολή εταιριών και με άριστη γνώση του χώρο της τεχνολογίας, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στη διαδικτυακή προβολή επιχειρήσεων.

Παρέχουμε υπηρεσίες περιστροφικής φωτογράφησης προϊόντων σε 360°. Επίσης δημιουργούμε προϊοντικές φωτογραφίες χαμηλής ανάλυσης για χρήση στο διαδίκτυο και για την έντυπη επικοινωνία προσφέρουμε υψηλής ανάλυσης αρχεία στα 300dpi χωρίς χρωματικές αποκλίσεις. Παρέχουμε επαγγελματικές λύσεις με συστήματα παρουσίασης προϊόντων ικανά να αυξήσουν τις πωλήσεις σας στη διαδικτυακή αγορά.

Παρέχουμε λύσεις με βασικό γνώμονα την άριστη παροχή των υπηρεσιών μας και την εξοικονόμηση των χρήματων σας.

Στόχος μας είναι η βελτιστοποίηση των προϊοντικών εικόνων του διαδικτύου αλλά όχι μόνο, καθώς οι υπηρεσίες μας εξυπηρετούν κάθε εταιρία, στο τρίπτυχο internet, multimedia και έντυπη επικοινωνία. Η σωστή και πολύπλευρη αποτύπωση των προϊόντων αποδίδει τα μέγιστα οφέλη, οικοδόμωντας την εμπιστοσύνη της εταιρίας με το πελατολόγιο της!
eye360 support team
Αποκλειστικά σε εμάς! Ο Εξοπλισμός μας: Έχουμε επενδύσει σε φωτογραφικό εξοπλισμό για να παρέχουμε προϊοντικές φωτοτογραφίες επαγγελματικού επιπέδου για χρήση σε web και εκτύπωσης.
Το Λογισμικό μας: Το γραφείο μας δημιουργεί βάση των ποιο σύγχρονων λογισμικών, επενδύοντας έτσι σε ταχύτητα και διασφαλίζοντας την ποιότητα των υπηρεσιών μας.


Online Εκτίμηση Κόστους Φωτογράφησης

Κοστολόγηση Φωτογράφησης

Επιλέξτε τον αριθμό των προϊόντων προς φωτογράφηση και δείτε πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία. Εύκολα και γρήγορα.
Online Κοστολόγηση

eye360 Timeline

Χρόνος παράδοσης αρχείων

Παραλαμβάνουμε τα προϊόντα σας και σας παραδίδουμε το αρχείο που έχετε επιλέξει. Ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από το σύνολο και τη διαφορετικότητα των αντικειμένων

* Τα αντικείμενα - προϊόντα που απεικονίζονται στις ως άνω φωτογραφίες έχουν επιλεγεί καθαρά για λόγους δειγματισμού
και δεν υφίσταται καμία συνεργασία της ιστοσελίδας με τις εταιρίες των οποίον η επωνυμία εμφανίζεται πάνω στα προϊόντα.


© Eye360.gr / 2009 - 2014 | Aνάπτυξη ιστοσελίδας Bitamin - Powered by Bitamin Content Management

κορυφή σελίδας
[estimation_form form_id="3" popup="true"]