Σύστημα Διαχείρισης ιστοσελίδων

Συχνές Ερωτήσεις


Ποιο είναι το μέγεθος των προϊόντων που μπορείτε να επεξεργαστείτε;

Πώς μπορούν να ενσωματωθούν τα αρχεία 360 στην ιστοσελίδα μου;

Χρήση Flash ή HMTL 5 Player 360

Πώς παράγουμε τα τελικά αρχεία ;

Γιατί η περιστροφή γίνετε μόνο σε έναν άξονα ;

Μπορούν να αντιγράψουν τις εικόνες μου;

Μπορείτε να φιλοξενήσετε τα αρχεία μου;

Πόσο κοστίζει η φωτογράφηση των προϊόντων και η φωτογράφηση 360;


Ποιο είναι το μέγεθος των προϊόντων που μπορείτε να επεξεργαστείτε;

Η υποδομή μας, επιτρέπει να επεξεργαστούμε αντικείμενα μέχρι 40x40 cm μέγιστο μέγεθος και βάρος μέχρι 4kg. Αν όμως ενδιαφέρεστε για μεγαλύτερες διαστάσεις θα πρέπει να μας δώσετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα αυτά.


Πώς μπορούν να ενσωματωθούν τα αρχεία 360 στην ιστοσελίδα μου;

Είναι απλό, τα αρχεία 360 μπορούν να ενσωματωθούν σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα η οποία μπορεί να δεχτεί αρχεία flash ή HTML5.

Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε βοήθεια, μπορούμε να παρέχουμε επιπλέον εργασίες υποστήριξης.


Χρήση Flash ή HMTL 5 Player 360

Το φωτογαφικό αρχείο 360 που σας παρέχουμε μπορεί να εισαχθεί σε οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει 360 περιστροφή και να συνθέσει αρχεία εικόνας. Υπάρχουν δύο βασικές τεχνολογίες Flash και Html5.

Η τεχνολογία flash 360 παρέχει μια ευκολία καθώς ένα αρχείο περιέχει όλη την πληροφορία της περιστροφής του αντικειμένου ενώ μπορεί να περιέχει player για τη διαχείριση του viewer (next, stop, backward, και λοιπά). Το μειονέκτημα σε αυτή την εφαρμογή είναι ότι δεν υποστηρίζεται από τα σύγχρονα μέσα smart phone ή tablet π.χ. iphone, ipad.

Η τεχνολογία HTML5 360 είναι συμβατή με τα σύγχρονα smart phone ή tablet αλλά η εγκατάσταση και ή σωστή προβολή από μια ιστοσελίδα είναι πολύπλοκη διαδικασία. Η εγκατάσταση του περιλαμβάνει import κώδικα στην υπάρχουσα σελίδα και upload αρχείων, javascipt, css, images στο server σας.

Για την διευκόλυνση σας, παρέχουμε players βάση των αναγκών της ιστοσελίδας σας ενώ υπάρχει και η επιλογή της φιλοξενίας των αρχείων 360 σε δικό μας server δίνοντας σας ένα μόνο # link που θα είσάγετε σε μόνο ένα σημείο του κώδικα σας.

π.χ. <iframe src=".../.../preview_360.php?sample=42"></iframe>

Οι παραπάνω εργασίες κοστολογούνται ανά περίπτωση και βάση της πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας που προορίζονται.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ρωτήστε μας.


Πώς παράγουμε τα τελικά αρχεία ;

Λαμβάνουμε από 4,8,12,16,20,32 μέχρι και 200 φωτογραφίες ενός προϊόντος από διαφορετικές οπτικές γωνίες, βάση των υποδείξεων σας, στη συνέχεια γίνετε επεξεργασία στις φωτογραφίες μία προς μία και τέλος δημιουργούμε τα σχετικά αρχεία που θα μπορούν να παρουσιάσουν το προϊόν σε πλήρη περιστροφή.

Τελικά θα έχετε ένα ολοκληρωμένο αρχείο με των αριθμό επεξεργασμένων χρωματικά καρέ ανά προϊόν, σε τέτοια μορφή και διαστάσεις για την  δημοσίευση τους στο διαδίκτυο ή ακόμα και για δειγματισμό offline.


Γιατί η περιστροφή γίνετε μόνο σε έναν άξονα ;

Δυστυχώς, η κίνηση του άξονα κατά την φωτογράφηση είναι πολύ δυσκολότερο να επιτευχθεί (άρα πολύ πιο ακριβό) ενώ στη πραγματικότητα η αλλαγή του άξονα δεν θα προσθέσει και πολλά πράγματα κατά τη παρατήρηση του προϊόντος. Παρόλα αυτά μπορούν να προστεθούν διαφορετικές οπτικές γωνίες για ένα προϊόν .


Μπορούν να αντιγράψουν τις εικόνες μου;

Αυτό είναι κάτι που οι μεταπωλητές ανησυχούν. Μπορεί ο ανταγωνισμός να "κλέψει" τις φωτογραφίες μου; Η απάντηση είναι, δυστυχώς, ναι. Μπορούμε όμως να "μαρκάρουμε" τα αρχεία flash ή τις στατικές εικόνες με το λογότυπο σας σε 9 διαφορετικά σημεία και έτσι θα είστε ο κάτοχος δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Δεν υπάρχουν άλλα τεχνικά μέτρα που να μπορούμε να λάβουμε καθότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να πάρει κάποιος μια εικόνα, ο πιο απλός screen shot :)


Μπορείτε να φιλοξενήσετε τα αρχεία μου;

Ναι, μπορούμε να σας παρέχουμε διαδικτυακό χώρο σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να διατηρίσετε τα αρχεία 360 στο δικό μας server και να τις καλέσετε στην κύρια ιστοσελίδα σας. Το φωτογραφικό αρχείο κάθε πελάτη δημοσιεύεται με ασφάλεια σε private περιοχή με κωδικό πρόσβασης παρέχοντας κώδικα που μπορείτε να το είσάγετε στο κώδικα της ιστοσελίδας πολύ απλά. π.χ. <iframe>


Πόσο κοστίζει η φωτογράφηση των προϊόντων και η φωτογράφηση 360;

Η φωτογράφηση προϊόντων διαφοροποιείτε ανάλογα τη φύση και το είδος του κάθε προϊόντος, οπότε και το κόστος διαμορφώνεται αντίστοιχα.

Παρόλα αυτά στη προσπάθεια μας να "σταντάρουμε " το κόστος, ώστε να γνωρίζεται εκ των προτέρων δημιουργήσαμε ένα πίνακα με τις χρεώσεις που έχουμε ανά προϊόν.

Βρείτε τη φόρμα Online Κοστολόγησης εδώ
eye 360 full pack

Ολοκληρωμένη λύση [x3]

Μια ολοκληρωμένη προβολή ... αυτό συμβουλεύουμε γιατί έχει τα πλεονεκτήματα της. Σας παρέχουμε περιστροφική κίνηση 360°, φωτογραφίες για το Internet, και σε υψηλή ανάλυση 300dpi για κάθε προϊόν σας. Όλα σε ένα και σε τιμή έκπληξη!

Σας προτείνουμε μια άρτια λύση για τη προώθηση των προϊόντων σας! Διαβάστε περισσότερα

Online Εκτίμηση Κόστους Φωτογράφησης

Κοστολόγηση Φωτογράφησης

Επιλέξτε τον αριθμό των προϊόντων προς φωτογράφηση και δείτε πόσο θα κοστίσει η υπηρεσία. Εύκολα και γρήγορα.
Online Κοστολόγηση

eye360 Timeline

Χρόνος παράδοσης αρχείων

Παραλαμβάνουμε τα προϊόντα σας και σας παραδίδουμε το αρχείο που έχετε επιλέξει. Ο χρόνος παράδοσης θα εξαρτηθεί από το σύνολο και τη διαφορετικότητα των αντικειμένων

* Τα αντικείμενα - προϊόντα που απεικονίζονται στις ως άνω φωτογραφίες έχουν επιλεγεί καθαρά για λόγους δειγματισμού
και δεν υφίσταται καμία συνεργασία της ιστοσελίδας με τις εταιρίες των οποίον η επωνυμία εμφανίζεται πάνω στα προϊόντα.


© Eye360.gr / 2009 - 2014 | Aνάπτυξη ιστοσελίδας Bitamin - Powered by Bitamin Content Management

κορυφή σελίδας
[estimation_form form_id="3" popup="true"]