Σύστημα Διαχείρισης ιστοσελίδων

Υπηρεσίες Φωτογράφησης


Προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες φωτογράφησης μικρών αντικειμένων. Οι υπηρεσίες μας στοχεύουν σε εταιρίες που χρειάζονται ψηφιακές εικόνες των προϊόντων τους. Εικόνες έτοιμες να χρησιμοποιηθούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή ιστοσελίδες για δειγματισμό και έντυπους καταλόγους.

Αν κάνετε σύγκριση τιμών, βεβαιωθείτε ότι συγκρίνετε όμοιες υπηρεσίες. Οι περισσότεροι φωτογράφοι απλά σας προμηθεύουν με τις φωτογραφίες, χωρίς να κάνουν την απαραίτητη επεξεργασία. Αντιθέτως, θα σας δώσουμε εικόνες έτοιμες να εισαχθούν στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Βρείτε τη φόρμα κοστολόγησης εδώ

Παραγωγή Φωτογραφικού Αρχείου


Φωτογράφηση για το Διαδίκτυο

Παρέχουμε ποιοτικές φωτογραφίες, έτοιμες για την ιστοσελίδα σας. Σε φόντο, μέγεθος και όνομα που επιθυμείτε (μέχρι 800x600px).

Φωτογράφηση προϊόντων HD

Προσφέρουμε λήψεις μέχρι και 4400x3300 pixels, ποιότητα που αρκεί να εκτυπώσετε σε διάσταση χαρτιού A3 σε 300dpi. Οι εικόνες σας μπορούν να είναι σε λευκό φόντο, έγχρωμο ή με μάσκα. Παρέχουμε ποιοτικές εικόνες έτοιμες για εκτύπωση.

Διαχείριση Φωτογραφικού Αρχείου & Υποστήριξη

Νέος HTML5 Player

Με την φωτογράφηση 360, παρέχουμε Player για την σωστή προβολή των προϊόντων σας και τη συμβατότητα με mobile devices. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του είναι : 1) Ομαλή και ελκυστική θέαση. 2) Λειτουργία ζουμ και φόρτωση αρχείου HD 3) Τρία είδη hotspots για επισήμανση 4) Autoplay και αναπαραγωγή slider. Ο player δεν δίνεται μόνος του.

Ο Player διατίθεται σε δυναμική μορφή συνδεδεμένος με το διαχειριστικό σύστημα +BCM

Δείγμα εφαρμογής

Φιλοξενία 360 & εικόνες

Σας παρέχουμε λύσεις για τη δημοσίευση των εικόνων ελαχιστοποιώντας το κόστος φιλοξενίας.

Σε δικτυακό χώρο που θα σας προσφέρουμε μπορείτε να τοποθετήσετε τις εικόνες των προϊόντων σας και στη συνέχεια να τις συνδέσετε, με υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι, σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε ή να αναβαθμίσετε το χώρο φιλοξενίας (quota) ή τη μεταφορά δεδομένων (bandwidth) μπορεί να προκύψει αρκετά ακριβή υπηρεσία.

Χρήσιμες πληροφορίες

Οι εικόνες σας παραδίδονται σε οποιαδήποτε μορφή επιθυμείτε μέσα από το σύστημα διαχείρισης αρχείων (Showroom).
Ανάλογα με το τύπο και τις υφές ίσως να υπάρξει διαφοροποιήση στις χρεώσεις ανά αντικείμενο.
Τυχόν κόστη μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.

Γλυτώστε χρόνο & χρήμα

Παραλαμβάνουμε τα προϊόντα σας και σας παραδίδουμε το αρχείο έτοιμο προς χρήση για internet ή έντυπο, χωρίς να χρειαστείτε επιπλέον επεξεργασία

Ειδικές τιμές!

 Ειδικές τιμές για παραγωγή αρχείων 360 και εικόνων άνω των 200 τμχ που προωρίζονται για ανάθμιση σε ηλεκτρονικά καταστήματα ή προϊόντικές ιστοσελίδες.

Υψηλή ανάλυση 300dpi

Παράγουμε ποιοτικές προϊοντικές εικόνες έτοιμες για εκτύπωση. Θα σας παραδώσουμε αρχείο σε διάστασης μέχρι και A3 στα 300dpi, χωρίς χρωματικές αποκλίσεις.

* Τα αντικείμενα - προϊόντα που απεικονίζονται στις ως άνω φωτογραφίες έχουν επιλεγεί καθαρά για λόγους δειγματισμού
και δεν υφίσταται καμία συνεργασία της ιστοσελίδας με τις εταιρίες των οποίον η επωνυμία εμφανίζεται πάνω στα προϊόντα.


© Eye360.gr / 2009 - 2017 | Aνάπτυξη ιστοσελίδας Bitamin - Powered by Bitamin Content Management

κορυφή σελίδας
[estimation_form form_id="3" popup="true"]